top of page

Sommersejd 2022  d.  12. - 14. august

Det er sommer og vi nærmer os høsten og lagringen af de frugter sommeren har bragt. De modnes og fordøjes og vi lægger an til fordybelse og konsolidering.

Sommersejd 2022 har igen fokus på gentagelsen. Alting skal være nyt og forandringsdygtigt alle vegne. Men vi har brug for at der også er gentagelse og genkendelse.

Ligesom i naturen har alle former for processer, hvad enten det er indre eller ydre processer cirkulære bevægelser, som udvikler sig, ved at gentages. Vi kan sidde fast i noget der gentager sig, eller vi kan blive fyldigere og stærkere af den fordybelse der kommer ud den. Visdommen ligger i at skelne mellem det ene og det andet. og anerkende hvornår vi skal forny og hvornår vi skal gentage. Her kan vi gå i lære i naturen, ligesom sejdfolk altid har gjort.

 

Til alle tider er mennesker gået ud alene for at søge indsigt og vejledning. Sejdkvinder og sejsmænd har gjort det. Det vil vi også gøre.
 Når vi holder op med at lytte til os selv og synker ind i naturen og sangen, kan vi få svar på det vi spørger om. Både alene og sammen med hinanden.

I løbet af weekenden laver vi en længere enesejd i skoven. Og gennem det forberedende arbejde på kurset bliver du rustet og guidet til at gå ud og få svar eller kraft.

Vi vil også lave fælles kraftsejd, synge sammen og dele erfaringer med hinanden.


Jeg arbejder med at knytte de tråde der eksisterer gennem tiden op til vores nutid og  fremtid. Den visdomspraksis vores forgængere kendte til og benyttede er en del af en arketypisk viden, som vi kan få del i når vi lærer det gamle håndværk at kende og gør det levende i vores tid.

­­

Læs mere generelt om sejd under menuen SEJD

_DSC5523-2.JPG

Du skal ikke have nogen speciel forkundskab til sejd eller shamanisme for at deltage, men en åbenhed overfor en animistisk verdensforståelse og lyst til at bruge din stemme. Som forberedelse til kurset vil jeg bede dig læse

Annette Høsts artikel: I Vølvens spor, http://shamanism.dk/voelvensspor.htm

Praktisk: Start fredag kl. 19 -  slut søndag kl. 16.30

Kurset afholdes på Earthwise Residenscenter i minilandsbyen Bogens midt i Mols bjerge.

Adressen er Provstskovvej 7A, Bogens, 8400 Ebeltoft.

Tilmeldingsfrist er d. 1. Juli

Kursuspris 1800 kr.

Overnatning og forplejning 600 kr.

I alt 2400 kr.

Hvis du sover i telt koster det 200 kr. mindre

Depositum 500 kr. som indbetales på: konto:

8113 – 2080437 senest 1.Juli - Skriv Sejd + navn

 

Kontakt og tilmelding :


elisabeth@nordenfra.dk - Mobil 2620 3119

bottom of page