top of page

Sommersejd 2024  d.  16. - 18. august

Det er sommer og vi nærmer os høsten og lagringen af de frugter sommeren har bragt. De modnes og fordøjes og vi lægger an til fordybelse og eftertanke.

Sommersejd 2024 har  fokus på vores plads i verden. Hvordan kan du som menneske på jorden udfylde din plads bedst, så du lever i overensstemmelse med jordens og dine egne ressourcer? 

Alle væsner med livsprocesser brug for brændstof og udvikling. Naturens processer er cirkulære, og det er menneskets i en vis forstand også. Men vi lever ret lineært som var vi udødelige. Er vi i stand til at ændre på det, så der kan blive en balance mellem det vi tar fra jorden og det vi får.  Jeg tror at mange virkelig ønsker det, men føler sig magtesløse ind i mellem. 

Hvem er bedre at spørge end jorden selv?

Til alle tider er mennesker gået ud alene for at søge indsigt og vejledning fra universet. Sejdkvinder og sejsmænd har gjort det. Det vil vi også gøre.
 Når vi holder op med at lytte til os selv og synker ind i naturen og sangen, kan vi få svar på det vi spørger om. Både alene og sammen med hinanden. Og så kan vi måske komme tættere på der hvor vi gerne vil være i den balance mellem jorden og os selv.

I løbet af weekenden laver vi en længere enesejd i skoven. Og gennem det forberedende arbejde på kurset bliver du rustet og guidet til at gå ud og få svar eller kraft.

Du kan selvfølgelig altid selv vælge dit eget fokus for sejden, Jeg vil vejlede dig i hvad du ønsker at sejde for.

Vi vil også lave fælles kraftsejd, synge sammen og dele erfaringer med hinanden.


Jeg arbejder med at knytte de tråde der eksisterer gennem tiden op til vores nutid og  fremtid. Den visdomspraksis vores forgængere kendte til og benyttede er en del af en arketypisk viden, som vi kan få del i når vi lærer det gamle håndværk at kende og gør det levende i vores tid.

­­

Blomstermandala

Læs mere generelt om sejd under menuen SEJD

Du skal ikke have nogen speciel forkundskab til sejd eller shamanisme for at deltage, men en åbenhed overfor en animistisk verdensforståelse og lyst til at bruge din stemme. Som forberedelse til kurset vil jeg bede dig læse

Annette Høsts artikel: I Vølvens spor, http://shamanism.dk/voelvensspor.htm

Praktisk: Start fredag kl. 19 -  slut søndag kl. 16.30

Kurset afholdes på Earthwise Residenscenter i minilandsbyen Bogens midt i Mols bjerge.

Adressen er Provstskovvej 7A, Bogens, 8400 Ebeltoft.

Tilmeldingsfrist er d. 1. Juli

Kursuspris 1900 kr.

Overnatning og forplejning 700 kr.

I alt 2600 kr.

Hvis du sover i telt koster det 200 kr. mindre

Depositum 500 kr. som indbetales på: konto:

8113 – 2080437 senest 1.Juli - Skriv Sejd + navn

 

Kontakt og tilmelding :


elisabeth@nordenfra.dk - Mobil 2620 3119

bottom of page