top of page
Ceremonimester

Fejringer - Særlige begivenheder - Afskeder

Ceremonier og ritualer
De senere år er jeg blevet kontaktet af venner, bekendte og familie i forbindelse med hjælp til at forestå bryllupper, konfirmationer, bisættelser og andre betydningsfulde hændelser.

For der er begivenheder i livet, hvor vi har brug for ceremonier og ritualer. I vores tid savner mange dog et alternativ eller et supplement til for eksempel kirkens traditioner og former.  
Det kan også være, du har brug for et ritual til at samle kraft og styrke til en særlig opgave, gerne vil fejre noget særligt eller har brug for hjælp til at klare et tab.
Jeg hjælper med at skabe en ceremoni eller et ritual, som giver mening og lindring og styrke, som bekræfter kærligheden, glæden eller hvad det er, der er brug for. Jeg leder ceremonien, nogle gange sammen med min mand som musiker, ofte også alene.


Hvis du har brug for råd, vejledning eller ønsker at bruge mig, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
 

"En smuk dag i august var Elisabeth ceremonimester ved Anders' bisættelse.

Han havde ønsket et farvel hjemme i haven med venner og musik og kærlighed - og ingen præst. Elisabeth bandt toner og ord og handling sammen med ro og værdighed. Det blev det smukkeste farvel, vi kunne ønske os." 

Birgitte Thomsen

BisættelseA.jpg

Foto: Franseska Mortensen

bottom of page