top of page

Får jeg 100 mennesker til at danse og synge? Ja, det gør jeg.

Alene eller sammen med min spillemand.

Vi tager gerne ud til bryllupper, fester, virksomheder, lokalcentre m.m. og danser, spiller og synger sammen med alle der vil.

Gennem mere end 25 år har Stefan og jeg danset og sunget med mange mange slags mennesker til meget forskellige arrangementer.

Nogle gange er der flere med fra NordenFra, hvis det er større events eller arrangementer.

Bare ring, så ser vi hvad der passer til dit arrangement.

Gode ord om os.

”Vi havde holdt møde i flere timer, og så kom de fejende ind gennem døren. Pludselig var hele personalet i omdrejninger.

2 x Groot´s  indslag bevægede sig kropsligt og musikalsk i tid og rum,og de formåede på denne måde at favne hele vores sammensatte liv og gøren.”

 

Johs Thorst / Afdelingsleder i Favrskov Kommune

                    

I år var den historiske festivalen ”Kjæmpestaden” i Arendal, Norge så heldige å få besøk av Elisabeth og Stefan Groot fra Danseteateret NordenFra.  

Også som musikere visste Stefan og Elisabeth å sette preg på byen. På eget initiativ spilte og sang de i gatene og klarte å få litt reserverte nordmenn til å stoppe opp og lytte. Det er ikke dårlig! I tillegg var de utrolig vennlige og stilte uten videre opp for å spille til dans for en gruppe danske folkedansere som også besøkte vår by. På strak arm akkompagnerte de også en hel sirkusforestilling! Det satte vi som arrangører utrolig stor pris på! Så vi i Kjæmpestaden Arendal har bare positive erfaringer med de to.  Både som privatpersoner og profesjonelle aktører gir de av seg selv og utstråler en energi og varme som gjør deres forestillinger spennende og annerledes.  

 

Arendal 17.06.2008 

Vennlig hilsen  Christin Bjerke 

Ansvarlig for nordiske aktiviteter i Kjæmpestadens styre.

Kære Elisabeth !
Tak  for nogle berigende og forløsende timer i dit selskab, som var et rigtig godt suplement til en dag med faglighed. Som personalegruppe oplevede vi for første gang, at lave noget helt andet end  at være faglige sammen.  Det at blive "ført" tilbage til gamle danse, var interessant og udfordrende. Og det at  lege og grine sammen, gav ny energi.
Tak for det.

Med venlig hilsen
Bettinna Stryhn
Leder
Den Integrerede Institution
Børnegården Byparken

polenaise østergård.jpg

Sommerdans i gården - Social Club med Danseteatret NordenFra

_DSC4532.JPG

Foto: Franseska Mortensen - Dans i engen ved Mygind Å

gadedans.jpeg

Bryllup på Livø

bottom of page